ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η Αποστολή των Arigata™ είναι να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα απο την προσωπική, αδιάκοπη και εφαρμόσιμη αυτοεκπαίδευση.

Χρησιμοποιώντας την εκπαίδευση σαν όχημα και συγκεκριμένα βιβλία κάθε είδους, σκοπεύουμε να φέρουμε στο προσκήνιο φωνές που μιλούν για τον βιγκανισμό – χορτοφαγία, υγιεινή, φιλική προς τον άνθρωπο διατροφή, άσκηση & φυσική κατάσταση, προσωπική βελτίωση, επιχειρηματικότητα, ηγεσία, βιογραφίες, τέχνες, φιλοσοφία, πνευματικότητα. Μέσα από αυτού του είδους την γνώση εμποτίζουμε το ανθρώπινο μυαλό με τα σωστά συστατικά για ένα τρόπο ζωής γεμάτο νόημα.

Όραμα

To όραμα των Arigata™ είναι ένας κόσμος ειρήνης για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Μέσα από φιλικές προς το περιβάλλον βιώσιμες πηγές ενέργειας, υγιεινή διατροφή & άσκηση, διά βίου προσωπική βελτίωση & ανάπτυξη, και έναν χαρούμενο, γεμάτο νόημα τρόπο ζωής, ζωγραφίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για το ανθρώπινο είδος.

Πώς θα το καταφέρουμε

Κάθε μέρα ερχόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που νιώθουν, όπως και εμείς, ότι κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο σαν την ατάκα του Νίο στην ταινία «Matrix», όμως είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, την συμπεριφορά, την σκέψη τους, τις διατροφικές τους συνήθειες και γενικά πολλά πράγματα στην ζωή τους. Είτε έχει να κάνει με το σώμα, τον νου ή το πνεύμα, οι άνθρωποι έχουν πλέον υψηλότερη επίγνωση από παλαιότερα. Θα πάρουμε αυτή την κινητήρια δύναμη και θα την μετατρέψουμε σε δράση μέσα από την γνώση. Πιστεύουμε ότι η γνώση, αν δεν ακολουθείται από πράξεις, είναι άχρηστη. Τα βιβλία μας έχουν αυτή την δυναμική. Οι τίτλοι μας δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, ούτε αποκυήματα κάποιου ανθρώπινου νου. Είναι εφαρμoσμένη γνώση. Είναι κατάθεση καρδιάς και εμπειριών από πλευράς του συγγραφέα και των καλλιτεχνών που επιλέγουμε να εκδόσουμε. Κι αυτό είναι πραγματικά αποτελεσματικό.

Τι εργαλεία έχουμε

Αν πάμε λίγα χρόνια πίσω, οι εποχές ήταν πολύ διαφορετικές. Αν είχες γεννηθεί την δεκαετία του ’80 όπως εμείς, είχες την τύχη και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τους πρώτους προσωπικούς υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια όπως το game boy. Η έγχρωμη τηλεόραση ήταν η πιο νέα τεχνολογική προσθήκη και τα κινητά τηλέφωνα δεν υπήρχαν, ούτε τα ασύρματα, ούτε το διαδίκτυο. Με μια γρήγορη προώθηση 20 χρόνια μετά, στις αρχές του 2000, ιδρύεται το Facebook. Οι συνδέσεις στο διαδίκτυο μεταφέρουν δεδομένα με ταχύτητες 1MB/δευτ. και τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει απαραίτητα. Η επόμενη δεκαετία φέρνει επανάσταση στην βιομηχανία της τηλεπικοινωνίας και η επικοινωνία μας γίνεται ευκολότερη μέρα με τη μέρα. Διαρκώς αλλάζουμε και κινούμαστε στην εποχή των πληροφοριακών συστημάτων. ‘Ολα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, μεγάλος όγκος δεδομένων βρίσκεται σε κάποιο «σύννεφο», είμαστε όλοι διασυνδεδεμένοι με ένα πάτημα κουμπιού. Αυτό μεταφράζεται για εμάς ως μία απίστευτα μεγάλη ευκαιρία. Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να αγγίξουμε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω μιας ιστοσελίδας. Μπορούμε να πουλήσουμε και να διανείμουμε προϊόντα μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε αυτή την εποχή μπορείς να βρεις πολύτιμες πληροφορίες σε κάθε γωνιά της Γης.

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο σαν τόξο μας και τα βιβλία σαν βέλη, στοχεύουμε κατευθείαν στις καρδιές εκείνων που είναι έτοιμοι να ακούσουν. Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε να διασπείρουμε ιδέες σε όλο τον πλανήτη με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξεκινάμε παίρνοντας τον έναν μετά τον άλλο από το χέρι. Παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα, βιβλία «για μια ζωή». Μοιραζόμαστε αυτού του είδους τις πληροφορίες με μαχητικό τρόπο χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τεχνολογικό βοήθημα έχουμε στα χέρια μας, χωρίς φόβο και ανησυχία. Σήμερα μπορείς να έχεις ένα βιβλίο στο κινητό σου, στην ταμπλέτα, στον προσωπικό υπολογιστή ή μπορείς να αγοράσεις ένα αντίγραφο. Σήμερα, το να έχεις στην κατοχή σου ένα βιβλίο είναι ό,τι ευκολότερο, αλλά το να αγοράσεις τα σωστά βιβλία είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Γιατί;

Για εκατονταετίες μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι ήταν όμηροι του ίδιου τους του μυαλού. Ένας σοφός άνθρωπος είπε πριν κάποια χρόνια: «Ένα συγκροτημένο, με αυτοέλεγχο μυαλό μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αντιθέτως ένας αχαλίνωτος νους μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός του». Όποιος είναι σε θέση να καταλάβει το αληθινό νόημα αυτού του γνωμικού υπερτερεί έναντι εκείνων που αγνοούν την δύναμή του. Οι άνθρωποι γεμίζουν το μυαλό τους με άχρηστες πληροφορίες καθημερινά. Οι ισχυροί το γνωρίζουν καλά αυτό. Οι περισσότεροι όμως παραμένουν απαθείς. Άλλοι έχουν οι ίδιοι τα χέρια τους στο τιμόνι και ελέγχουν τα κανάλια διανομής της γνώσης και της εκπαίδευσης -αυτό λέγεται «Διαχείριση Επικοινωνιακών Πόρων». Πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην αληθινή γνώση -στην γνώση που θα τους βοηθήσει να χαλιναγωγήσουν τον νου τους και γιατί όχι να τον εξουσιάσουν. Δυστυχώς μέχρι σήμερα αυτό ήταν προνόμιο των εκλεκτών. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, την εφοδιαστική αλυσίδα, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις για να αλλάξουμε αυτό το γεγονός έτσι ώστε ο καθένας που αναζητά την Αλήθεια να έχει έναν συνοδοιπόρο στην αναζήτησή του. Κατευθύνουμε την προσοχή των ανθρώπων σε βιβλία που τους στρέφουν προς το Φως αντί να τους αναστατώνουν και να τους ρίχνουν στο σκοτάδι. Πιστεύουμε στο ρητό του Jim Rohn: «το να μοιράζεσαι τις ιδέες και τις σκέψεις σου είναι η μεγαλύτερη εκπλήρωση στον πλανήτη -ακόμα καλύτερα, όταν αυτές οι γνώσεις δίνουν αξία στις ζωές των ανθρώπων». Έχουμε μια αποστολή, να μοιραστούμε πληροφορίες ζωτικής σημασίας με όλους πάνω σε αυτή την Γη. Κάθε φορά που βρίσκουμε στον δρόμο μας βιβλία τέτοιου είδους, θα πασχίζουμε ώστε αυτοί οι τίτλοι να γίνουν γνωστοί σε κάθε γωνιά του κόσμου. Με την βοήθεια του Πατέρα και Δημιουργού μας θα τα καταφέρουμε.