Ίδρυμα Arigata

Η καρδιά μας, η κινητήρια δύναμη μας.

Το ίδρυμα Arigata™ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που σκοπό έχει να βοηθά τα άτομα σε ανάγκη, εκείνους τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους στην ζωή. Νιώθουμε υποχρέωσή μας ως εκδόσεις Arigata™ να προσφέρουμε το 10% των πωλήσεων οποιωνδήποτε προϊόντων προωθεί ο οίκος μας σε αυτό το ίδρυμα με αυτό τον σκοπό.

Το ίδρυμα Arigata™ είναι η καρδιά των εκδόσεων Arigata™. Είναι η κινητήριά μας δύναμη. Πιστεύουμε ότι κερδίζει κάποιος πολύ περισσότερα όταν δίνει παρά όταν του δίνουν. Απολαμβάνει πολύ περισσότερο την αγάπη όταν δίνει αγάπη, παρά όταν παίρνει αγάπη. Πιστεύουμε βαθιά ότι η μαγεία υπάρχει περισσότερο στο να δίνεις παρά στο να παίρνεις. Με βάση αυτή την φιλοσοφία διαθέτουμε και εμείς ένα μέρος από τα έσοδά μας σε κάποιους που έχουν ανάγκη αυτή την βοήθεια.

Εστιάζουμε στον άνθρωπο, όμως νιώθουμε εξαιρετικά ευαίσθητοι και απέναντι στα ζωντανά πλάσματα ολόκληρου του πλανήτη. Το ίδρυμα Arigata™ λειτουργεί ενεργά, ακτιβιστικά. Προστατεύουμε με κάθε τρόπο την ζωή όποια μορφή κι αν έχει πάρει. Το ίδρυμα έχει ως σκοπό να αναπτύξει σχέσεις με άλλες Μ.Κ.Ο. που έχουν γνώμονα τον άνθρωπο αλλά και με φιλοζωικές οργανώσεις, καθώς και με καταφύγια ζώων. Όλες οι ψυχές για εμάς είναι ίδιες, είναι μια σπίθα από την ενέργεια του Δημιουργού μας.

Χρόνο με τον χρόνο θα ανακοινώνουμε αυτές τις συνεργασίες μας καθώς και τις δράσεις του ιδρύματος σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Στοχεύουμε να χτίσουμε έναν οργανισμό που διέπεται από αξίες όπως η ειρήνη, η αγάπη για όλα τα έμβια όντα, η κατανόηση, η επιμονή και η υπομονή. Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο, σε μια δύσκολη εποχή και το γνωρίζουμε αυτό. Όμως “αν ένας πιάσει έναν άλλον κι αυτός έναν άλλον από το χέρι” (όπως λέει ο καλός μας φίλος και εξέχων συγγραφέας προσωπικής βελτίωσης κ. Νικόλας Σμυρνάκης), τότε μπορούμε να πιαστούμε όλοι χέρι-χέρι και να κάνουμε έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο φωτεινό, με βαθύτερες αξίες και όραμα, όπως μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας πριν από χιλιάδες χρόνια.