ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μάριος Παπακωνσταντίνου

Marios Profile Pic New

Ο Μάριος γεννήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο πέρασε μεγαλύτερο μέρος των παιδικών του χρόνων και της εφηβείας του στην Γλυφάδα. Ήταν πολύ δραστήριος από μικρός και του άρεσαν πάρα πολύ τα αθλήματα. Έκανε κολύμβηση απο τα πέντε του και αργότερα ακολούθησε την υδατοσφαίρηση στα χρόνια της εφηβείας του. Μετά τα 18 ασχολήθηκε με το Τρίαθλο μπαίνοντας και στην Εθνική Ομάδα ως ένας από τους καλύτερους αθλητές της ηλικίας του. Απολαμβάνει το διάβασμα, τα σπορ, τα ταξίδια και παράλληλα την φύση γύρω του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από πολύ μικρή ηλικία με εργασίες ημιαπασχόλησης. Στα 18 παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ασχολήθηκε με την εστίαση, καθώς δεν ήθελε να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά του. Επίσης επιδίωκε την οικονομική του άνεση και ελευθερία από πολύ μικρός. Αγαπούσε τις πωλήσεις και τα συναισθήματα που δημιουργούν. Ξεκίνησε ως σερβιτόρος και με τον καιρό πέρασε από όλες τις θέσεις σε καταστήματα μαζικής εστίασης εργαζόμενος ωώς μπαρίστας, μπάρμαν, μαιτρ σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αττικής & σε εστιατόρια. Αργότερα ασχολήθηκε με την κτηματομεσιτική αγορά. Η εξειδίκευσή του ήταν τα οικιακά ακίνητα. Ακολούθησε αυτή την καριέρα για 5 έτη.

Είχε όμως μεγάλη αγάπη για την επικοινωνία & τις γνωριμίες με τους ανθρώπους και έτσι αυτό τον τράβηξε ξανά πίσω στην εστίαση όπου κράτησε την διεύθυνση μιας καφετέριας. Ακόμα και τώρα όμως ο Μάριος δεν ήταν ικανοποιημένος πλήρως με την επαγγελματική του ζωή. Ήθελε με τις ώρες που επενδύει δουλεύοντας, να δημιουργεί κάτι, το έργο που παράγει να προσφέρει μια ανέλιξη στο κοινωνικό σύνολο. Άρχισε να ασχολείται με τον χώρο των πωλήσεων, καθώς και των άμεσων πωλήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, σε διάφορα προϊόντα στον τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και της εκπαίδευσης, που βελτιώνουν και ψυχαγωγούν τις ζωές των ανθρώπων. Ένα απο τα τελευταία προϊόντα που έχει προωθήσει στην αγορά ήταν τα βιβλία. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα βιβλία, καθώς είναι αυτά που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα του τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προωθώντας βιβλία για παιδιά, παρατήρησε πώς οι νεαροί αναγνώστες ανταποκρίνονταν με θέρμη και με ενδιαφέρον στην γνώση. Τα νέα μυαλά αναζητούν την μάθηση & όταν αυτή εξάπτει τον νου τους την αφομοιώνουν σαν σφουγγάρια. Αυτή η εμπειρία αποτέλεσε την αφετηρία για να δημιουργήσει τις Εκδόσεις Arigata™ μαζί με την γυναίκα του Εύη. Πιστεύουν πως αν καταφέρουν να επηρεάσουν θετικά τα μυαλά των παιδιών και των γονιών τους, τότε σε είκοσι χρόνια θα έχουν φέρει θεαματική αλλαγή στον τρόπο σκέψης μιας κοινωνίας. Αυτό είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο όραμα! Τα πάντα ξεκινούν από το ατομικό μυαλό, γι’αυτό ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις μια πόλη, είναι να αλλάξεις πρώτα τον τρόπο που σκέφτονται οι πολίτες της.

Εύη Αγρόγιαννου

E1 1

Η Έυη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό μερικά χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα. Από μικρή ηλικία ήταν πολύ δραστήρια και ενεργή με οτιδήποτε καταπιανόταν. Αγαπάει και εκείνη τα σπόρ και συγκεκριμένα το τέννις, που είναι ακόμα και σήμερα η μεγάλη της αγάπη. Έπαιζε τέννις στα σχολικά της χρόνια και αυτό ήταν ένας από τους κύριους λογους που διάλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.
Κατά την διάρκεια των σπουδών της ήταν γεμάτη ενέργεια και συνεχώς ήθελε να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Σπούδασε και αποφοίτησε από την North Academy of Fitness & την Grafts στην Θεσσαλονίκη και επίσης πήρε πτυχίο σαν θεραπεύτρια μασάζ από την Life Therapy Academy της Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην ολιστική θεραπευτική. Η Εύη εργάστηκε αρκετά χρόνια ως γυμνάστρια σε μεγάλα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης και ως προπονήτρια.

Αργότερα ακολούθησε την αγάπη της, το τέννις, και έγινε προπονήτρια σε μικρά παιδάκια σε ακαδημία τέννις της Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με τις απευθείας πωλήσεις και την ταξιδιωτική βιομηχανία. Τα παιδιά, η άσκηση και τα ταξίδια ήταν αυτά που την γέμιζαν περισσότερο από καθετί. Πάντα αγαπούσε τα παιδιά, καθώς είχε μεγαλώσει αρκετά παιδιά στην γειτονιά της στο χωριό κάνοντας babysitting στην εφηβική της ηλικία.

Με τον Μάριο μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα παιδιά, και έχουν αφιερωθεί κι οι δυο στο τελευταίο τους εγχείρημα, την προώθηση παιδικών βιβλίων. Με την ίδρυση των Εκδόσεων Arigata™ η Εύη βρήκε έναν χώρο όπου μπορεί να μοιράζεται και να προωθεί τις γνώσεις  και την εμπειρία της. Ταυτόχρονα, συνεχώς ενημερώνεται και ερευνά το θέμα σε ευρύτερη κλίμακα, όπως άσκηση & φυσική κατάσταση, διατροφή, θέματα υγείας και ολιστικής θεραπευτικής.

Εύη & Μάριος

Marios Evi Profile pic NEW

 

Η Εύη & ο Μάριος είναι ένα ζευγάρι επιχειρηματιών που έχουν ασκηθεί στον στίβο των πωλήσεων και απευθείας πωλήσεων για αρκετά χρόνια. Είναι και οι δύο πτυχιούχοι πανεπιστημίου, με τεράστια εκτίμηση στην προσωπική ανάπτυξη και στην διά βίου μάθηση.

Παραμένουν μαθητές και αναζητητές της Αλήθειας σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Πιστεύουν ότι η επιτυχία πηγάζει από την υπευθυνότητα και μένουν ταπεινοί μπροστά στην Θεϊκή Δημιουργία στην οποία γεννήθηκαν. Απέχουν από την κατανάλωση κρέατος, ψαριών, γαλακτοκομικών και αυγών ή οτιδήποτε τα περιέχει ακολουθώντας μια διατροφή βίγκαν. Επίσης απέχουν από την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών καθώς και από πάσης φύσεως ναρκωτικά και προϊόντα καπνού. Ήταν μια υπόσχεση που έδωσαν προσωπικά ενώπιον του Δημιουργού τους.

Η ίδρυση των εκδόσεων Arigata™  υπήρξε όνειρο ζωής, καθώς η κινητήρια δύναμή τους ήταν και είναι η αυτοεκπαίδευση. Αυτή ήταν η φιλοσοφία τους ούτως ή άλλως, όμως τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούν το ιδανικό τους και με τον υπόλοιπο κόσμο. Η Εύη είναι φανατική λάτρης του βιβλίου όπως και ο Μάριος. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία που προσθέτουν αξία στον αναγνώστη. Από τον καιρό που ξεκίνησαν τον τρόπο ζωής βίγκαν, μια νέα προοπτική ανοίχτηκε μπροστά τους. Η βιβλιογραφία για αυτά τα θέματα ήταν ως επί το πλείστον στα αγγλικά και σκέφτηκαν: γιατί να μην υπάρχουν αυτοί οι «θησαυροί» μεταφρασμένοι και σε άλλες γλώσσες;

Απο τότε ανέλαβαν ως αποστολή τους να φέρουν στο προσκήνιο φωνές που μιλούν για τα θέματα που απασχολούν τους ίδιους και ολοένα και περισσότερους ανθρώπους γύρω τους. Θεωρούν τους εαυτούς τους πιστούς υποστηρικτές των συγγραφέων και καλλιτεχνών και δεν θα σταματήσουν ποτέ να αποκαλύπτουν την Αλήθεια όταν την συναντούν και την αναγνωρίζουν. Ήρθε η ώρα για τους ανθρώπους να εκπαιδευτούν έξυπνα, να γεμίζουν το μυαλό τους με χρήσιμες πληροφορίες και αυτό ακριβώς το έργο ήρθαν να υπηρετήσουν οι Εκδόσεις Arigata™ .